Назад  |   Начало  »  Алтернативно лечение  »  Аюрведа  »  Принципи на Аюрведа  »  Вата конституция  »  Кариера на Вата

Вата конституция

Вата конституция

Кариера на Вата

Юпитер е известен като планетата на гуруто - онзи учител, който дава най-високите познания за его, Бог и вселена. Истинският гуру може да издигне човек от незнанието до безсмъртието. Аскетизмът на Вата е естествено подходящ да вдъхнови към това рядко признание. Нейните представители стават прекрасни съветници за човешките проблеми, тъй като съчетават съчувствието с обективност. Те са родени учители по езотерика. Шампиони са по обществена дхарма и обикновено са най-добри в спазването на законите. В психологически план са склонни да бъдат най-зрели от всички типове и са подходящи за естествената си бащинска роля към света. За Вата обикновено е много трудно да бъде интимен семеен тип човек. Тъй като нейната прозорливост е съсредоточена върху, всеобщо и безпристрастно доброто, семейната роля е една от най-трудните за нея. Присъщото им безпристрастно чувство на справедливост по принцип не се нрави на близките членове на семейството и на приятелите. Вата не си позволява да има предпочитания и слабост към един или друг член на фамилията. Има вродена способност да се отрече от всичко и да заживее щастливо като монах.

Онези нейни представители, които са се преборили със своите страхове и пристрастия, са най-добрите водачи. Те естествено привличат другите хора и облекчават нещастието им. От този тип излизат най-добрите учители, философи, лектори, музиканти, пазители на закона, специалисти по международни отношения, външни министри, политически консултанти, проповедници, монаси, банкери, организатори на благотворителни мероприятия и профсъюзни ръководители, както и съветници на инвалиди, онеправдани и наркомани. Макар от Ватите да не стават динамични лидери в материалната арена, нито едно водачество няма успех без тяхната подкрепа. Те са несравними, когато трябва да се осигури стабилна подкрепа извън блясъка на сцената. Представителите на тази доша са буквално сърцето и душата на една организация.

Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка
прегледи 9641

Препоръчани продукти

Коментари за Вата конституция

 1. .

  Не е точно така в това съм убедена,но горе долу може.

 2. 1.

  polovinata vqrno no dr ne

 3. 2.

  neshto ne otgovaria

 4. 3.

  Отговаря от части, защото никой човек не е 100 една или друга доша. Всеки има от трите типа, като един или два са преобладаващи!

 5. 4.

  Много точно описание, багодаря!

 6. 5.

  Аз останах, поразена! Дори аз самата не бих могла толкова точно да се опиша. А неточностите ще отнеса към факта, че съм 40 % Вата.

Подобни статии

Кафа конституция

Кафа конституция

При хората с кафа конституция тялото е добре развито. Те са обаче с подчертана склонност към напълня...
Изледване на пулса

Изледване на пулса

Радиалният пулс се изследва с три пръста - показалец, среден и безименен. За да се направи пълно изс...
Диагностика по езика

Диагностика по езика

Езикът е орган на вкуса и речта. Ние можем да усещаме различните вкусове, само когато езикът е влаже...
Диагностика по лицето

Диагностика по лицето

Лицето е огледало на ума. Линиите и бръчките по лицето свидетелстват за много неща. Болестите и стра...
Диагностика по устните

Диагностика по устните

Устните, подобно на други характерни части на тялото (език, нокти, лице, очи) също са огледало на зд...